Новини факультету

Засідання розмовного клубу, присвяченого історії, традиціям та атрибутам Геловіна на кафедрі АФЛ

31 жовтня 2023 року під керівництвом старшого викладача, канд.філол наук Віктора Бондаренка пройшло засідання розмовного клубу, присвяченого історії, традиціям та атрибутам Геловіна.

Захід був проведений студентами-магістрами Кірілом Хафізовим, Аліною Дворяновою, Артемом Прядкою, Мариною Семоненко та Ярославом Баранцевим у формі інтерактивних завдань та заохотив присутніх до активної участі. Окрема подяка студентці Альоні Посні за допомогу у підборі матеріалів для проведення інтерактиву.

Приємно відмітити, що окрім студентів нашого факультету до події долучилися студенти ХДПУ імені Григорія Сковороди, студенти ОПП кафедри англійської філології (зав.кафедри проф. Н.В.Тучина) та кафедри загального мовознавства і романо-германської філології (доцент О.А. Чухно), а також учні старших класів КЗ Сумської обласної ради «Сумська обласна гімназія-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей» в рамках Договору про співпрацю, який був укладений за ініціативи кафедри іноземних мов (завідувач к.філол. н, доц. Лариса Клочко) за активного сприяння к.пед.н, доц. Марини Чикалової.

Подяка завідувачу кафедри англійської філології та лінгводидактики к.пед.н, доц. Ганні Подосинніковій за всіляке сприяння у організації урочистого засідання розмовного клубу.

Меню