Новини факультету

Зустріч адміністрації ФІСФ з учителями та старшокласниками

Усвідомлюючи важливість та актуальність проведення профорієнтаційної роботи, Ресурсний центр професійного розвитку вчителів англійської мови факультету іноземної та слов’янської філології (координатор Голубкова Наталія Леонідівна) організує та проводить заходи для школярів м. Суми та Сумської області з метою ознайомлення з навчальним закладом та популяризації факультету іноземної та слов’янської філології.

8 червня 2021 року в межах співпраці з комунальною установою Сумською спеціалізованою школою І - ІІІ ст. № 25 з метою активізації профорієнтаційної роботи на базі Ресурсного центру професійного розвитку вчителів англійської мови СумДПУ імені А.С Макаренка відбулася зустріч адміністрації факультету іноземної та слов’янської філології з учителями та старшокласниками, які виявляють інтерес до вивчення іноземних мов.

Заступник декана факультету, координатор Ресурсного центру Голубкова Н.Л., яка входить до складу екзаменаторів з перевірки письмових робіт Харківського регіонально центру оцінювання якості освіти (ХРЦОЯО) на прохання вчителів англійської мови СШ № 25 представила конструктивну змістовну презентацію щодо композиції та етапів написання особистого листа англійською мовою. Були розглянуті жанрово-стилістичні особливості, формат та елементи зв’язності письмового повідомлення як складової частини зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови.

Декан факультету іноземної та слов’янської філології, кандидат філологічних наук, доцент Коваленко А.М. ознайомив учнів з особливостями навчання на факультеті та широкими можливостями долучитися до участі у різноманітних міжнародних програмах стажування закордоном з метою удосконалення мовленнєвих і комунікативних навичок та набуття досвіду роботи в міжнародних компаніях.

Нам було дуже приємно поспілкуватися з учнями школи, надати їм цікаву інформацію та корисні поради. Особливо хочемо подякувати вчителю школи № 25 Ходенко З.Б. за її працю, натхнення, ініціативність та багаторічну співпрацю з нашим факультетом.

Меню