Новини факультету

Зустріч зі стейкхолдером Юлією Андріяш

11 вересня 2020 року відбулася зустріч студентів Факультету іноземної та слов'янської філології з Юлією Андріяш – стейкхолдером, керівницею лінгвістичної студії у м. Суми, нашою випускницею.

Пані Юлія розповіла здобувачам освіти про майбутні перспективи філологів, їх можливості після закінчення університету, ознайомила студентів з роботою лінгвістичної студії, в якій викладає англійську мову.

Стейкхолдер поділилася своїми враженнями від студентських років. Було приємно почути розповідь про всі ті можливості, якими випускниця філологічного скористалася і до яких закликала кожного студента. Адже, дійсно, студентські роки є найкращими в житті кожної людини. І дуже часто студентство не одразу розуміє всі ті цінності й можливості, які дає університет. Тому не варто боятися робити перші кроки у просторах науки, долучатись до активного студентського життя, відкривати для себе щось нове й захоплююче.

До речі, дуже цікавим був інтерактив, проведений нашою Юлією – «Ким я бачу себе через 5 років?». Студенти мали чудову можливість побувати на уявному інтерв'ю й розповісти про те, яким же буде їхнє життя через кілька років, як же вони бачать себе в ролі вчителів і що їм допомагає бути тими педагогами, до яких прислухаються, яким довіряють і яких люблять.

Щиросердна вдячність Юлії Андріяш! Чекаємо на наступні зустрічі!

Меню